Opmerkingen bij competitierooster


Met de overgang naar een andere roostermaker bleek het dit jaar niet mogelijk om onderlinge duels van clubteams in de laatste zes weken te vermijden. We rekenen op uw sportieve medewerking voor dit jaar en gaan kijken hoe we hier het volgend jaar mee willen omgaan. 

We vragen de Teamleiders alle gegevens in Biljartpoint te controleren en de documenten op de site van NHM onder het kopje Teamcompetitie te lezen.

Een wedstrijd verplaatsen kan alleen in overleg met het andere team.

De Play-off voor de B1, B2, C2 en C3 vindt plaats op vrijdag 5 april 2019. De nummers 1 en 2 van B1, B2 en C3 plaatsen zich hiervoor. Voor de C2 plaatsen zich de nummers 1 en 2, tenzij een team van NHM wat in de Duinstreek speelt, bij de eerste 3 eindigt in hun poule aldaar. De teams van NHM die in de C2 van een Duinstreek spelen, kunnen plaatsing voor de Play-off verkrijgen door:

  1. een 1e plaats in de poule van het district Duinstreek. In dat geval spelen de twee beste nummers 1 van de drie poules (% caramboles) om de plaatsen halve Finale en Kwalificatie. De derde nummer 1 speelt tegen de beste nummer 2 (% caramboles) om de resterende plek voor de Kwalificatie.
  2. een 2e of 3e plaats in de poule van het district Duinstreek.
    De nummers 1 van NHM spelen dan gewoon om de plaatsen Halve Finale en Kwalificatie en de beste (% caramboles) twee van de drie nummers 2 (2x NHM en 1x Duinstreek) spelen om de resterende plek voor de Kwalificatie.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.