vinden-zoeken op deze website


  van tijd tot tijd bereikt mij de opmerking: ik zocht, maar kon niet/ moeilijk vinden….

google-zoeken doet bijna iedereen, maar het zoekvlak rechtsboven (ook via google) op de website wordt te weinig gebruikt. probeer ’t eens: type een paar tekens b.v. ‘bk2’ of ‘ranglijst’ en zie wat u voorgeschoteld krijgt. makkelijk en snel.

maarrrr, wie of wat is volmaakt, niets en niemand toch? aan de andere kant kunnen dingen soms -binnen de mogelijkheden- toch verbeterd worden. waarschijnlijk is dat met onze site niet anders. daarom, hebt u pas na lang zoeken een item gevonden, laat mij dat weten. wél graag met een complete beschrijving van de (mislukte) pogingen die u hebt ondernomen, want zonder die gegevens kan ik uw probleem mogelijk niet onderkennen. wellicht kan ik daar iets aan doen.

u krijgt in ieder geval antwoord van mij. alvast bedankt voor uw ieder medewerking.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *