PK software voor PK 2018-2019 2


Vooruitlopend op de Districtsvergadering van aanstaande vrijdag alvast het volgende.

Met ingang van seizoen 2018-2019 gaat district Noord-Holland Midden gebruik maken van software van Specialsoftware voor de Persoonlijke Kampioenschappen. Poule-indelingen, uitslagen etc. zijn dan in te zien op de website van Specialsoftware,

De komende maand gaat het programma gevuld worden met de basisgegevens: lokaliteiten, verenigingen, pk leden en aanvangsmoyennes. Daarna worden poules en uitslagen van de tot nu toe gespeelde klassen ingevoerd. Vervolgens worden de poules aangemaakt voor de te spelen klassen na de vakantie, de inschrijvingen stromen op dit moment in grote getale binnen.

In de tweede helft van augustus is het de bedoeling dat Hans Eekels een instructie geeft aan de wedstrijdleiders, t.z.t. volgt daar bericht over.

Tot zo ver in het kort.


2 gedachten over “PK software voor PK 2018-2019

 • John Hessing

  Beste Paul,

  Het zou inderdaad zo moeten zijn dat iemand met DP geen onderdeel uitmaakt van de resultatenlijst; vermeldt wordt enkel het behaalde resultaat!
  Door het wel mee te nemen ontstaat er een verschil in de puntenwaardering waardoor de ranking als dusdanig niet meer klopt, waarom Duinstreek dit wel heeft gedaan…..correct is het niet!

 • Paul Scholten

  Mooie ontwikkelingen en eindelijk standaardisatie.
  Wat ik al jaren miste in de ranglijsten was voor welke vereniging iemand uitkwam!
  De data van de leden? Is dat de data die bij de KNBB wordt gebruikt? Dat is dan wel weer jammer, want dan mis je zoiets als voornamen en in geval van dezelfde voorletters weet je nog niet wie wie is :). Maar goed, zoals ik al zei, goede ontwikkelingen.

  Er valt mij 1 ding op als ik naar het district Duinstreek, DK2, ranglijst kijk..
  Dan zie ik dat op positie 2 een DP staat vermeld.
  Was het niet altijd zo dat een DP niet in de ranglijst thuishoort? Ik bedoel dat deze “punten” wegsnoept van degenen die wel in de ranglijst staan.
  Ik vraag dit omdat het wel opnemen in de puntenverdeling van invloed kan zijn op de ranglijst..
  Hoe zit dit exact?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.